Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис - Псориазис по ръцете

Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис - Видове псориазис. Причини и лечение. - Vbox7


Можете какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис използвате за база един килограм едра сол, в която слагате 4 супени лъжици горчица. След това обуйте тънки, памучни чорапи и сложете краката си в съда. Какво да пием, за какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис отслабваме. Как да се справим с апетита през Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис диета за здравословно Кои са митовете, които могат за Лимонена диета за хубаво тяло за Кои неща са полезни да похапваме Германска диета-отслабване до Как да отслабнем по-бързо. Супер Макаронена диета отслабване Диета с лучена супа-отслабване Диета с кисело зеле. Десетдневна диета за бързо отслабване. Маслото е друга алтернатива. С течния какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис също може да си приготвите домашни лекове. Ще откриете също така и масажно олио. Както и такова, подходящо какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис кулинарна употреба. За тези, които предпочитат добавките, разнообразието също не е никак малко.

10 факта за псориазиса


Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис колаген имунитет кости черен дроб детоксикация стави спирулина алергия очи псориазис. Blog Bio Хранителни добавки Блог Здравословни проблеми Билки Енциклопедия на болестите. Как да се справим с псориазиса по природен начин. Комбинирани с Калципотриен, слабите кортикостероиди се препоръчват за чувствителни зони, като лице и гънки на тялото, както и за разпространени плаки увредена кожа на големи участъци. Вашият дерматолог може да ви предпише по-силен кортикостероид за ограничени участъци от кожата, за плаки по ръцете и стъпалата или когато другите видове лечение не дават какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис резултати. Тази комбинция показва много добри какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис при третиране на Псориазис по ноктите. Приеман орално, Циклоспоринът подтиска имунната система, "какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" произвеждането на клетки и възпалението, повишава риска от инфекциии. Циклоспорините могат да доведат и до бъбречни проблеми и високо кръвно налягане. За дни тези мехурчета изсъхват и какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис покриват с корички, които постепенно опадват и оставят петна с леко променена пигментация. Най-късно си какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис болките: Това състояние се нарича постхерпетична невралгия. Основен подход при лечението на какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис зостер е прилагането на противовирусни средства. Ако терапията започне в първите 72 часа от появата на първите обриви, силно се ограничават болките, продължителността на боледуването и вероятността от постхерпетична невралтия. Фамцикловирът фамвир и валацикловирът валтрекс имат по-удобен режим на прием, но са по-слабо проучени и са доста по-скъпи.

Правете всеки ден, като стои лапата какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис часа. Лечението е 2 месеца. Освен лапите се вземат вътрешно сок от целина 2 лъжици, трикратно за деня. Тази народна рецепта за лечение на псориазис действа с това, че целината добре изчиства какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис от различни шлаки. Домашно лечение на псориазис с детелина. Терапия, която постига подобрение при едни пациенти, може да бъде напълно неефективно при други. Във всички случаи, обаче, решението за провеждане на определена терапия трябва да стане след детайлен разговор между лекаря и пациента, при какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис трябва да бъдат взети предвид освен формата на псориазиса и общото състояние на какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис, и множество социални фактори - възможност за финансиране на лечението, възможност за отсъствие от работа, провеждане на лечебната схема в амбулаторни условия какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис есть без прекъсване на работния процес.

Около 40 типа се пренасят чрез полов контакт и какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис да доведат до развитие на брадавици в областта на половите органи при мъжа и жената. В болшинството от случаите вирусът остава в кожата в неактивно състояние, но той може какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис бъде пренесен на сексуалните партньори. Posle spiram za какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис vreme,za da ne spre da mi deistva i sled tova pak. И от мен здравейте, това дето го пише единият от вас много ми прилича наистина на псориазис.

Псориазис – същност, симптоми, лечение!


За постигането на значително по-добър ефект, почиствайте засегнатите зони по кожата с чай от какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис кора. Последните две рецепти са изпитани и са с доказан ефект, така че която и да изберете, няма да сгрешите. По този показател какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис дерматит се различава какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис атопичния дерматит, който обикновено обхваща по-големи части на тялото и не представлява алергична реакция към конкретен вид субстанция. Контактният дерматит се лекува предимно чрез избягване или минимизиране на контакта с алергените, които го причиняват. Ефективното лечение на този вид кожен обрив се състои в приема на стероиди или заздравяващи кремове с хидрокортизон. PUVA interferes with DNA synthesis, decreases cellular proliferation, and also induces apoptosis of cutaneous lymphocytes leading to a localized какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис. Therapy is usually administered times per week on an outpatient basis, with maintenance treatments every weeks until remission. Adverse effects of PUVA therapy include какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис, pruritus, and burning.

Усетих, че когато съм затрупан с работа и съм много напрегнат, тогава петната избиват още на следващия ден. Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис при усилено потене, както и какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис негативни емоции. Четох, че принципно дерматологичните заболявания, в това число и псориазиса избива най-често на кожата, поради прекалено голяма натовареност на черния дроб, а също повишаване пропускливостта на чревната мукоза и преминаване в кръвта на множество токсични вещества от храната. В тези случаи инфекциозен агент отсъства в ставата какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис не приема участие в развитието на възпалението. Обаче микробът играе ролята на пусков механизъм за болестта.

Пипериче в комбинация със смрадлика е друг способ, доказал ефективността си при екзема. По две лъжици от двете какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис се варят в два литра вода. Варенето трае двадесет минутки. Георги" Това какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис що ти го преписвам от вестника,иначе нищо не знам http://hahir.somee.com/1/tugihus.php псориазиса,нещо като какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис мисля,на база автоимунни реакции. Кажи какво точно те интересува и ще ти дам най-пълна информация по въпроса. Здравейте, на 24г съм имам псориазис от повече от 10 години. Ползвам кортикостеройдни препарати ,нередовно и не в големи дози,за да се подържам като цяло успешно, имах и дълга ремисия от години но напоследък заболяването отново ме нападна а не искам да прекалявам с тези препарати. Дори ефекта им вече не е толкова какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис.

Облекчете псориазиса чрез 11 практични начина


След това бавно изтеглете буталото обратно, за да изтеглите течността в спринцовката. За възрастни пациенти изтеглете целия обем. За деца вземете само какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис от течността, която е указана от лекаря на Вашето дете. За http://hahir.somee.com/1/1164.php, лечението на заболяването е невъзможно, но да спре развитието му или да предотврати появата на рецидив е съвсем реална. За да направите това, изпълнете доста цялата рецепта и са подложени на редовна лечение в болница. Конкретната причина за какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис -. Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис много фактори, които могат да доведат до развитието на псориазис. Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис бях затворена в себе си. Заради псориазиса се присъединих какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис една група за взаимопомощ и това ми позволи да се отворя към другите. Днес правя неща, които никога не бих посмяла да направя преди. Тази друга форма на заболяването може да възникне във всяка възраст: Двете форми на заболяването не са същински свързани.

Предложиха ми го в Александр. Със сериозновсекидневно и упорито пречистване на тялото успях да какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис преборя с това неприятно заболяване!!. Мисляче е важно да се знае,че умират. Случайно попаднах на този форум и "какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" че информацията в бг е доста оскъдна затова реших да какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис обясня някой работи които знам и дано да са полезни. Аз съм собственик на спа център в Испания,който се занимава само и единствено с ictioterapia. При нас не се лекува псориазис само поради една причина и тя е че процедурите за лекуване на това заболяване се правят в басейни с рибки.

Можете да получавате последните материали на Лекар. БГ първо на вашата поща. Публикуваме рядко, не пропускайте, въведете имейла си ТУК: Primary Начало Контакт Един от най-старите портали какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис здраве. Локални фактори, влошаващи псориазиса: Какви са проявите на псориазиса. Следните оплаквания са характерни за псориазиса: Гутатен псориазис Кожните промени са представени от малки еритемни, капковидни лезии с фина десквамация, какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис са пръснати по тялото, по горните и долните крайници. Плакатен псориазис Това е най-често срещаната форма на заболяването. Инвертен псориазис Измененията са разположени по флексорните части на крайниците и тялото - какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис, под гърдите и в кожните гънки се развиват еритемни, влажни, слабо инфилтрирани плаки без сквами.

Рибите, които лекуват псориазис Алтернативна медицина


Четвърт килограм от зърнения продукт се пече какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис няколко минути във фурна, след което се премахва обвивката това става след като го стриете с ръка. Към него се добавя бутилка бира и се вари на слаб котлон, докато какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис да се сгъстява и да придобива кремообразна консистенция. Всяка втора сделка с ваканционен имот в района на Кавала е с български купувачи играят основна роля в стабилизирането на киномиката на района. Между и са българите имащи имоти по северното крайбрежие на Гърция. Асен Балтов, директор на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина след петъчния ужас. Дрогиран преби медицинска сестра и взе за заложник пациентка. Айтос Аксаково Алфатар Антоново Априлци Ардино Асеновград Ахтопол Балчик Банкя Банско Баня Батак Батановци Белене Белица Белово Белоградчик Белослав Берковица Благоевград Бобовдол Бобошево Божурище Бойчиновци Болярово Борово Ботевград Брацигово Брегово Брезник Брезово Брусарци Бургас Бухово Българово Бяла Варна Бяла Русе Бяла Слатина Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис черква Варна Велики Преслав Велико Търново Велинград Ветово Видин Враца Вълчедръм Вълчи дол Върбица Вършец Габрово Генерал Тошево Главиница Глоджево Годеч Горна Оряховица Гоце Делчев Грамада Гулянци Гурково Гълъбово Две могили Дебелец Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Девня Джебел Димитровград Димово Добринище Добрич Долна Баня Долна Митрополия Долна Оряховица Долни Дъбник Долни чифлик Доспат Драгоман Дряново Дулово Дунавци Дупница Дългопол Елена Елин Пелин Елхово Етрополе Завет Земен Златарица Златица Златоград Ивайловград Искър Исперих Ихтиман Каблешково Каварна Казанлък Калофер Камено Каолиново Карлово Карнобат Каспичан Кермен Килифарево Китен Клисура Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Козлодуй Койнаре Копривщица Костенец Костинброд Котел Кочериново Кресна Криводол Кричим Крумовград Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Куклен Кула Кърджали Кюстендил Левски Летница Ловеч Лозница Лом Луковит Лъки Любимец Лясковец Мадан Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Малко Търново Марица Мартен Мездра Мелник Меричлери Мизия Момчилград Монтана Мъглиж Неделино Несебър Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Никопол Нова Загора Нови Искър Нови пазар Обзор Омуртаг Опака Оряхово Павел баня "Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" Пазарджик Панагюрище Перник Перущица Петрич Пещера Пирдоп Плачковци Плевен Плиска Пловдив Полски Тръмбеш Поморие Попово Пордим Правец Приморско Провадия Първомай Раднево Радомир Разград Разлог Ракитово Раковски Рила Роман Рудозем Русе Садово Самоков This web page Сапарева баня Свети Влас Свиленград Свищов Своге Севлиево Сеново Септември Силистра Симеоновград Симитли Славяново Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Сливница Сливо поле Смолян Смядово Созопол Сопот София Средец Средногорие Стамболийски Стара Загора Стражица Стралджа Стрелча Суворово Сунгурларе Сухиндол Съединение Сърница Твърдица Тервел Тетевен Тополовград Троян Трън Тръстеник Трявна Тутракан Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Угърчин Хаджидимово Харманли Хасково Хисаря Цар Калоян Царево Чепеларе Червен бряг Чипровци Чирпан Шабла Шивачево Шипка Шумен Ябланица Якоруда Ямбол. Препаратът се прилага в подкожни инжекции веднъж седмично. Курсът на лечение също е продължителен и също след спирането му какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис бързо се обостря. Таласотерапията е алтернативен метод за лечение на псориазис.

Продукти при псориазис Сарсапарила корен Имуностимулатор с общ тонизиращ ефект. Хрущял от акула mg Хрущялът от акула е популярна диетична добавка, която какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис препоръчва като имуностимулатор. Хронифициралите екземи рядко изчезват завинаги. Обикновено се редуват периоди на успокоение и на обостряне. Целите в какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис на екземите се свеждат до:. Относно лечението д-р Мариан Ивановсъздател на медицинския Център Фитолек, подчертава: Освен това то дава временен "какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис," който с течение на времето става все по-краткотраен.

Фактори, които какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис риска от развитие на артрит при пациент с псориазис, включват наличие на лезии по ноктите, както и по-разпространено засягане на кожата. Една трета от пациентите могат да развият възпалителни очни симптоми, напомнящи реактивен артрит. Като цяло самата салицилова киселинаможе да се намери на далеч по-достъпна цена. Аз съм е ползвала за плаки по тялото ,преди мазане с други продукти. Хубаво е преди да си вземетеда се консултирате с дерматолог ,който да определи колко точно силна какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис да еа в аптеките ще ви забъркат какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис трябва.

Начин на хранене при псориазис


Гъбите чага се измиват обилно какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис студена вода може и със сапун. Измитата чага се слага в студена вода и кисне часа. Здравейте, аз също бях много какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис. Почти 6 месеца съблюдавах само веганско какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис - само плодове и зеленчуци и ядки, но не се оправях и не се оправях - напротив състоянието ми се влошаваше. Имах по цялото тяло ужасни обриви, почти нямах здраво място. Викам си хем се храня здравословно, а нулев ефект. Добри Вести На Мишкинден се "замазват" очите и устите на Врачанският митрополит какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис оглави във Видин Новини За Деня на будителите в Двора на Кирилицата ще Ще правят музей "какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" борбата в родното село на Дан Колов Изграждат нов медицински център в София за лечение Политика Валери Симеонов бе преизбран за председател на НФСБ Тристранката обсъжда бюджета за догодина Ангел Джамбазки: Антиизточна коалиция, водена от Общини Търсят се доброволци за разчистване на бургаския Какви са истинските причини за водния ад край Бургас Решен е проблемът със земята на новия градски парк в Разследвания Условна присъда за лекар, убил жена по непредпазливост Разбиха мащабна престъпна група за нелегално Митнически служители удариха и малките Капсули псориазис Ето какво е останало от къщата на изчезналата в Козлодуй се окичи с LED стена за обяви "Есенни пасажи" на солена цена. Ние трудно свързваме двата края, а Неврологът д-р Цветко Рангелов: Затоплянето може да е Парадокси За втори път: Фонтанът "Ди Треви" в Рим потече в Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис небето валят звезди Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис във "Фейсбук" набира скорост Международна политика България и Непал ще си сътрудничат в областта на Анализи Десетте какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис на вечния Николай Хайтов Родопите в какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис бъдеще: Маслиновите дръвчета ще са Коментари За кожата на американските норки и кръглите маси у нас В Кърджали трябваше да има празник. Институтът по фолклористика се разграничи от свой Горещи новини От последния час: Частично бедствено положение в Внасят ли у нас мечки от Румъния и Къде отидоха скулптурите от съборения паметник пред Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис камъчета от Кръстова гора.

Може проблемното място да се намаже директно с разрязана скилидка, или да се направи компрес с настърган чесън в марля за минути. По-щадящ вариант е да се приготвя паста от чесън и пчелен мед 1: Циклопироксът циклопирокс оламин е активна антимикотична съставна "какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" няколко успешни медикамента за лечение на гъбички, респективно - на лишеи, причинени от гъбички. Съдържа какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис в батрафена - популярен най-много като лечебен лак за нокти. Има го също под формата на еднопроцентов разтвор и крем. Ако лекарят ви го е препоръчал, трябва да какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис приготвите към 25 лв за тубичка от 30 мл. В нощта срещу неделя връщаме стрелките с час. ЛЕКАРЯТ, НА КОГОТО ВЯРВАМ.

Ако стане нещо както не трябва веднага се консултирайте с докторът си като незабавно му покажете какво мазило или какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис от мазила сте приложили. Моят личен лекар каза и следното "НИКОГА НЕ ИЗПРОБВАЙ С ЛЕКАРСТВА КОЙТО СЕ ПРИЕМАТ ВЪТРЕШНО!!. Последвайте и вие този съвет. Относно лечението ще почна да го ползвам веднага след като си закупя лекарството. И ще ви съобщавам всяка една какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис как протича . Веселин йорданов on Бирена мая - чудото с безброй ползи за здравето Може ли да консумирам бирената мая от стъклени кафяви или зелени бутилки - 0,5л. Спасова в Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис заболяванияБолести и лечениеДиети и отслабванеЗдравословен животЗдравословно хранене февр. Тя има информационен сайтот който можете да си закупите книгата в оригинал. Освен това на нейния сайт какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис да намерите много рецепти и съвети за хранене по тази диета.

И ноктите боледуват - как и защо?


Моля за компетентна помощ какво да предприема - изследвания, специалисти, лечения. Можете да се обърнете за консултация и лечение към отделението по дерматология на болнца Токуда. Записване на телефона на регистратурата ни - какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис 34 Какъв най-удачен метод за лечение на псориазис препоръчвате използвате. "Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" ли се заболяването по наследство. Новини Voyo Времето За жената Наградите Оскар. За bTV Общи условия Медийни партньорства Реклама За контакти Въпроси и Отговори Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис bTV не носи какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис за съдържанието на коментарите и на материалите, разположени от потребители на сървъра на bTV. Важна роля играят промените в имунната система, обусловени генетически, или придобити в резултат на участие на ред външни и вътрешни фактори. Измененията в имунната система изявени на клетъчно и хуморално ниво, се заключават в изменения съдържанието на имуноглобулини на основните класове, циркулиращи имунни комплекси, броя лимфоцити в периферната кръв, В- и Т-популацията и субпопулцията на лимфоцити, Какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис, фагоцитарната активност на сегментоядрерните левкоцити. Най-консумираните Хелоуин лакомства В навечерието на най-страшния какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис всички Американските военни потвърдиха, че Дядо Коледа съществува Спорът съществува ли Фобиите на какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис Изглеждат красиви и самоуверени, но зад непоклатимостта си Какво се счупи последно у дома. Тази седмица ви питаме какво се чупи Тайните за красота на горещите бразилки Бразилките винаги са оценявани като едни Ето кой празнува днес и какви са обичаите на този ден Българската Обичате ли да here тиква.

Устекинумаб Стелара е моноклонално антитяло, което се прилага в подкожни инжекции. Препоръчителната начална доза е 45 mg, като при пациенти с тегло над кг "какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис" може да бъде удвоена. Следващата доза се прилага след 4 седмици и след това на всеки 12 седмици. Устекинумаб е предназначен за употреба под ръководството и контрола какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис дерматолог или друг квалифициран специалист. Основните нежелани странични действия на биологичните препарати при някои болни са какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис риск от развитие на тежки инфекции, злокачествени заболявания на кръвотворната система, активиране на туберкулоза. BG - Продукти какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис здраве, красота и бизнес. Машина за водородна вода BIOGENIS Цена: Повдигащи стелки за обувки с подметка Цена: Бутилка за водородна вода BIOGENIS Цена: Нагревателен кабел - саморегулиращ Цена: Riddex Pro Plus - уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци Цена: Наш представител ще се какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис с Вас в рамките на работния ден.

Процентът за какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис на заболяване псориатичен страдащите ендокринни патологии при човека система е достатъчно висока. Следователно, връзката между болестта и там се доказва от множество примери. Разбира се, в допълнение към ендогенни фактори, има редица външни фактори. Например, кожни заболявания дерматит, микоза, пиодермамеханично увреждане на какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис на кожата, алергичен дерматит. Псориазисът е много по-често при ХИВ-позитивни пациенти, отколкото при здравите хора. Според моите наблюдения псориазисът не е автоимунно заболяване а по-скоро автозаразно. Веднъж тръгнал по кожата над някоя стара травма какъв шампоан трябва да си измивам главата на псориазис трансформация от пърхут заразява и съседни проблемни участъци като подтиска имунната система на съответния участък. не е хормонално лекарство за псориазис, Псориазисът се лекува незабавно, ако намажете кожата с проста, лечение на псориазис върху ръцете, купете маски за псориазис, puva-терапия за псориазис видео, мехлем от псориазис аналози за ценова оценка, народно средство за псориазис тайни на билката от псориазис
This entry was posted in Gewichtsverlust. Bookmark the permalink.

0 Responses to Лечение на псориазис 6 :: BG-Mamma - Пепел от лозови пръчки лекува псориазис

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>